ITWatch

Danske Hugo Games udsætter spil og får smæk på Oslo-børsen

Spiludvikleren Hugo Games oplever kraftigt kursfald efter udskydelse af kommende spil og skuffende resultater for satsning på Cristiano Ronaldo-spil. 

Hugo Games med Henrik Kølle i front som adm. direktør må se selskabets aktie falde på Oslo-børsen. | Foto: PR/Hugo Games

Den danske spiludvikler Hugo Games falder tungt på børsen i Norge, efter at det står klart, at selskabet må udsætte den globale lancering af spillet "Nyjah Houston".

Nyjah Houston, som er opkaldt efter den professionelle skateboarder af samme navn, vil først udkomme i andet kvartal af i år, skriver selskabet i en meddelelse.

Selskabet, der står bag den kendte skærmtrold Hugo fra 1990'erne, fortæller samtidig, at den nuværende aftale med fodboldstjernen Cristiano Ronaldo udløber i næste måned.

Indtjeningen fra spillet "Kicknrun" har ikke være så høj som ventet, og derfor vil Hugo Games og fodboldstjernens team se nærmere på, om aftalen kan forlænges på andre vilkår. Forhandlingerne ventes at stå på indtil maj.

Aktien falder tirsdag eftermiddag 10,2 pct. til 1,14 norske kr. på børsen i Norge. Det sker efter fald på 4,5 pct. mandag samt 4,3 pct. fredag.

/ritzau/FINANS

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs