ITWatch

Børsnotering kan skubbe spiludviklers værdi i nærheden af milliarden

Den svenske spiludvikler Mag Interactive kan under den forestående børsnotering opnå en værdisætning på over en mia. svenske kr.

Adm. direktør og medstifter i Mag Interactive Daniel Hesselberg. | Foto: PR/Mag Interactive

Inden nytår vil den svenske mobilspiludvikler Mag Interactive blive noteret på mikrobørsen Nasdaq First North, og værdisætningen ventes at ramme på den gode side af en mia. svenske kr. (748 mio. kr.).

Det skriver det svenske medie DI Digital på baggrund af en meddelelse fra selskabet om den forestående børsintroduktion.

Kapitalfondsforvalterne Didner & Gerge har sammen med Handelsbanken Fonder, Ram One, Chalex og Swedbank Robur Fonder forpligtiget sig til at tegne aktier for i alt 230 mio. kr., og i alt forventer selskabet at udskrive 4,5 mio. nye aktier under emissionen. Nuværende investorer ventes samtidig at sælge op mod 6,8 mio. aktier, hvilket bringer den samlede totale mængde over 11 mio. med en estimeret værdi af 574 mio. svenske kr.

Mag Interactive opgør ikke sin nuværende værdi, men ifølge DI Digitals kilder vil emissionen skubbe selskabets samlede værdi over en mia. svenske kr. Hos Mag Interactive understreger man også emissionens betydning for selskabets fremtidige vækst.

"Noteringen bliver en vigtig milepæl for os. Udover at sikre en højere grad af diversitet i vores ejerkreds, vil børsnoteringen også sprede kendskabet til Mag Interactive. Vi er overbeviste om, at det vil være positivt for vores videre vækst," siger adm. direktør og medstifter Daniel Hesselberg til DI Digital.

Usikkerhed holder investorer fra gaming-branchen 

Investor vil have spil med kraftig kant i fyldte markeder 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs