ITWatch

Børsnotering kan skubbe spiludviklers værdi i nærheden af milliarden

Den svenske spiludvikler Mag Interactive kan under den forestående børsnotering opnå en værdisætning på over en mia. svenske kr.

PR/Mag Interactive
Adm. direktør og medstifter i Mag Interactive Daniel Hesselberg. Foto: PR/Mag Interactive

Inden nytår vil den svenske mobilspiludvikler Mag Interactive blive noteret på mikrobørsen Nasdaq First North, og værdisætningen ventes at ramme på den gode side af en mia. svenske kr. (748 mio. kr.).

Det skriver det svenske medie DI Digital på baggrund af en meddelelse fra selskabet om den forestående børsintroduktion.

Kapitalfondsforvalterne Didner & Gerge har sammen med Handelsbanken Fonder, Ram One, Chalex og Swedbank Robur Fonder forpligtiget sig til at tegne aktier for i alt 230 mio. kr., og i alt forventer selskabet at udskrive 4,5 mio. nye aktier under emissionen. Nuværende investorer ventes samtidig at sælge op mod 6,8 mio. aktier, hvilket bringer den samlede totale mængde over 11 mio. med en estimeret værdi af 574 mio. svenske kr.

Mag Interactive opgør ikke sin nuværende værdi, men ifølge DI Digitals kilder vil emissionen skubbe selskabets samlede værdi over en mia. svenske kr. Hos Mag Interactive understreger man også emissionens betydning for selskabets fremtidige vækst.

"Noteringen bliver en vigtig milepæl for os. Udover at sikre en højere grad af diversitet i vores ejerkreds, vil børsnoteringen også sprede kendskabet til Mag Interactive. Vi er overbeviste om, at det vil være positivt for vores videre vækst," siger adm. direktør og medstifter Daniel Hesselberg til DI Digital.

Usikkerhed holder investorer fra gaming-branchen

Investor vil have spil med kraftig kant i fyldte markeder

Forsiden lige nu

Ny Visma-direktør i Danmark skal tegne de store linjer

34-årige Mads Rebsdorf overtager tøjlerne i Vismas danske SMB-division og dermed E-conomic- og Software-forretningerne. Opgaven er ikke at gøre selskaberne til én forretning, men at styrke dem som ét hele på tværs af produkter og teknologier.

Agillic overtegnet i børsintroduktion

Det danske it-selskab Agillic, som tilbyder digitale salgskampagner til virksomheder, blev overtegnet ved selskabets børsintroduktion på minibørsen Nasdaq First North.

IT-Universitetet modtager rekordmange ansøgninger

IT-Universitetet oplever stor interesse i forhold til ansøgninger fra håbefulde studerende. Hvis antallet af kvote 2-ansøgere tages som udtryk for den samlede interesse, vil universitetet igen i år sætte ansøgerrekord.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger