ITWatch

Usikkerhed holder investorer fra gaming-branchen

En offentlig investor efterspørger flere private penge i spilinvesteringer, men en ukendt branche og usikre produkter giver tilbageholdne investorer.

Subway Surfers er et danskudviklet og gratis mobilspil, der blev en stor succes globalt. Spilstudiet bag tjener blandt andet penge på, at spillere kan købe mønter og opgradere sin karakter. | Foto: PR/Sybo

Usikre produkter og et manglende kendskab til branchen gør danske teknologiinvestorer tilbageholdende overfor investeringer i spilfirmaer og spilstudier, lyder det fra to investorer, der ellers melder sig interesserede.

Og interesserede investorer er lige, hvad branchen har brug for, mener Allan Rasmussen, investment manager og ansvarlig for spilinvesteringer for innovationsmiljøet Capnova. Han ser en branche i god udvikling, med et højt niveau - kreativt og fagligt, samt et økosystem hvor erfarne udviklere kan hjælpe nye iværksættere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Pensam sætter strøm Edlund-system efter årelangt tilløb

Med godt fire års forsinkelse tager Pensam i næste uge hul på et nyt it-kernesystem, der er udviklet som en standardløsning, der kan bredes ud til andre selskaber. For leverandøren af den nye løsning markerer det et strategisk retningsskifte.

Bekymringen stiger hos datacenterkunder efter gas-sabotage

Bekymringen for sabotage af den fysiske infrastruktur smitter nu også af på landets datacentre. Globalconnect er opmærksomme på problemet og øger sikkerheden, men datacentrenes brancheforening er mere bekymret for de stigende energipriser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs