ITWatch

Usikkerhed holder investorer fra gaming-branchen

En offentlig investor efterspørger flere private penge i spilinvesteringer, men en ukendt branche og usikre produkter giver tilbageholdne investorer.

Subway Surfers er et danskudviklet og gratis mobilspil, der blev en stor succes globalt. Spilstudiet bag tjener blandt andet penge på, at spillere kan købe mønter og opgradere sin karakter. | Foto: PR/Sybo

Usikre produkter og et manglende kendskab til branchen gør danske teknologiinvestorer tilbageholdende overfor investeringer i spilfirmaer og spilstudier, lyder det fra to investorer, der ellers melder sig interesserede.

Og interesserede investorer er lige, hvad branchen har brug for, mener Allan Rasmussen, investment manager og ansvarlig for spilinvesteringer for innovationsmiljøet Capnova. Han ser en branche i god udvikling, med et højt niveau - kreativt og fagligt, samt et økosystem hvor erfarne udviklere kan hjælpe nye iværksættere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs