ITWatch

Saxo Bank slutter sig til Copenhagen Fintech

Copenhagen Fintech og den digitale Saxo Bank har indgået et samarbejde, der skal styrke Københavns position som international fintech-iværksættermiljø.

Saxo Banks domicil i Hellerup nord for København. Foto: PR

Et nyt samarbejde mellem Saxo Bank og organisationen Copenhagen Fintech har til formål at styrke Københavns position i den internationale fintech-liga.

Det skriver Techsavvy.media.

Samarbejdet går blandt andet ud på, at Saxo Bank, der blev stiftet for 25 år siden, skal dele ud af sine erfaringer med at blive en global virksomhed. Saxo Banks forretning består i dag i eksempelvis at sælge handelsplatforme til over 120 partnere i den finansielle sektor. Derudover skal samarbejdet også styrke Saxo Banks egen virksomhed.

"Saxo Bank var en fintech-virksomhed, før begrebet blev opfundet, og vi planlægger at bruge samarbejdet med Fintech Lab til at vokse fintech økosystemet globalt. Det er partnerskaber som dette, der kan være med til at skabe en ny finanssektor," siger Christ Truce, direktør for fintech i Saxo Bank, til mediet.

Også organisationen Copenhagen Fintechs direktør, Thomas Krogh Jensen, er glad for samarbejdet. Her kan den 25 år gamle handelsvirksomhed give både erfaring og forbindelser, lyder det.

Fintech-iværksættere vil bremse hvidvask

Iværksættere jubler over nyt fintechcenter

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger