ITWatch

BEC: Spændende opgaver lokker de dygtige it-specialister

Med 90 nye stillinger skal BEC rekruttere en bunke it-specialister på et svært arbejdsmarked. De dygtigste lader sig lokke af spændende opgaver frem for en større løncheck, lyder det fra HR-udviklingsdirektør.

Foto: PR

I jagten på 90 nye medarbejdere har it-huset BEC gjort sig en værdifuld erfaring på et arbejdsmarked, hvor arbejdskraften ikke ligefrem hænger på træerne. Fremfor mere i løn skal man tilbyde nogle spændende opgaver for at lokke de dygtigste it-specialister, forklarer HR-udviklingsdirektør Lotte Brøndtoft ifølge Finansforbundet.

"Vi oplever faktisk, at for nogle af de rigtig dygtige it-specialister er det opgaverne, der lokker dem. Det er ikke nødvendigvis en større lønningspose, der tiltrækker dem. I stedet tænker de på, om de kan arbejde med ny teknologi, eller om det er en virksomhed, hvor vi har en vision for, hvor vi skal hen med vores platform. Det er i hvert fald vores oplevelse," siger hun.

Målet er, at BEC har besat alle 90 stillinger inden årets udgang og for at indfri det, har virksomheden skruet op for markedsføringen. Samtidig betyder netværk meget, lyder det.

"Det er for mig den ultimativt bedste måde at tiltrække mennesker på, at de hører fra andre, at det er fedt at være her. Derfor er det kun en god forretning, hvis vi er dygtige til at være en attraktiv arbejdsplads, og det har vi selvfølgelig også en ambition om at være. Hvis potentielle kandidater skal høre fra deres netværk, at det er godt at være her, så skal vi netop gøre os umage med at være en god arbejdsplads," forklarer Lotte Brøndtoft.

Norge opretter 500 nye it-studiepladser 

TDC-chef: Danmark har spildt 10 digitale år 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs