ITWatch

Nets-rival politianmeldes af storaktionær

Den interne strid i fintechselskabet Clearhaus fortsætter, og selskabet er nu meldt til politiet for mulig mandatsvig.

Foto: PR/Clearhaus

Betalingsfirmaet Clearhaus er meldt til politiet af storaktionæren Co Investment, som mener, at Clearhaus muligvis har begået skyldner- og mandatsvig.

Det skriver Børsen.

Ifølge avisen bunder anmeldelsen i, at ledelsen i driftsselskabet Clearhaus A/S har lånt 12 mio. kr. til Clearhaus Holding. Pengene er herefter endt hos Københavns Andelskasse, og Co Investment mener, at den manøvre er ulovlig.

Hos Clearhaus afviser man anklagerne, og adm. direktør, Claus Methmann Christensen, kalder politianmeldelsen "helt og aldeles uberettiget."

"Lånet er foretaget i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning og blev besluttet af et flertal af bestyrelsen i Clearhaus A/S," skriver han til Børsen.

En af selskabets andre aktionærer, den nordjyske spilmillionærer Anders Gautier Christensen, fortæller, at politianmeldelsen er sket "uden samtykke fra selskabets øvrige aktionærer."

De interne stridigheder er ikke nye toner hos Clearhaus, da aktionærkredsen tidligere på året kitiserede ledelsen for at berige sig på aktionærernes bekostning, og i juni krævede flere medlemmer af aktionærkredsen, at selskabet blev gransket.

Strid i Clearhaus eskalerer: Aktionærer kræver selskabet gransket

Utilfredshed med ledelsen hos Nets-rival: Beriger sig på aktionærernes bekostning

Nets-udfordrer efter regnskab: Vi har nu 25 pct. af det danske marked

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger