ITWatch

Microsoft har flere nordiske datacentre undervejs

Den amerikanske it-gigant har offentliggjort planer om at opføre to nye datacentre i Norge. De skal være med til at give kunderne en garanteret oppetid på 99,99 pct., lyder det fra Microsoft.

Microsoft har to nye datacentre på vej i Oslo-regionen, skriver Computerworld.

Dermed fordobler det amerikanske it-selskab antallet af datacentre i Norge, hvor Microsoft åbnede to datacentre i 2019.  

"Vi har oplevet en massiv vækst i brugen af cloud siden, at vi åbnede vores første i datacenter i Norge for to år siden. Med udbygningen af to nye datacentre i Region Øst gør vi det muligt for at vores kunder at flytte endnu flere af deres systemer i Microsoft-skyen," udtaler direktør for datacenterstrategi hos Microsoft Norge, Christopher Frenning i en pressemeddelelse.

Med udvidelsen garanterer Micrsoft en oppetid på 99,99 pct.

Dansk teknologiselskab får barberet en tredjedel af kursen på børsen i Oslo 

Antallet af datacentre i Europa stiger voldsomt de kommende år 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs