ITWatch

Microsoft: Regulering gør det sværere at få banker som kunder

Microsoft fortæller, at stramme regler gør det svært at få bankerne som cloud-kunder, men Microsoft har indrettet en stribe kontrakter for at løse problemet.

Foto: Steven Senne/AP/Polfoto/Arkiv

Bankerne har sværere end andre sektorer ved at gå ud i en storstilet cloud-satsning på grund af regler, der efter Finans Danmarks mening ikke er tidssvarende. Hos Microsoft, der satser voldsomt på cloud og som ser finanssektoren som et vigtigt vækstområde, erkender Jørgen Hallengren, der er Cloud Compliance Strategist i Microsoft Danmark.

"Man kan sige, at FSI reguleringen gør det sværere for Microsoft at få finansielle virksomheder ind som kunder, men i praksis har vi tilrettet kontrakter, andre vilkår og støtte til FSI kunder, så det kan lade sig gøre for kunderne at opfylde det kontrolansvar de har," siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs