ITWatch

Vækstfonden skyder kvart mia. i Too Good to Go

Vækstselskabet Too Good to Go får en kvart mia. kroner til yderligere ekspansion fra Vækstfonden. De skal blandt andet bruges i USA, hvor der er et "ubegribeligt madspild."

Foto: Too Good To Go / PR

Vækstfonden skyder nu nærved en kvart mia. kroner i Too Good to Go. Det sker i form af et konvertibelt lån på mere end 223 mio. kr. fra Vækstfonden, der skal bidrage til selskabets vækstforventninger.

Lånet fra Vækstfonden skal først og fremmest sætte yderligere fart på Too Good To Gos ekspansion i USA, hvor hele 40% af al produceret mad går til spilde, skriver fonden.

“USA har ubegribeligt meget madspild, og det er derfor her, vi har mulighed for at gøre den største forskel. Vi har sat os et ambitiøst mål om, at vi skal være til stede i de største amerikanske byer inden årets udgang, så vi hurtigt kan opnå en position, der er på højde med vores europæiske. Det kræver kapital, og derfor er vi meget taknemmelige for, at Vækstfonden vil hjælpe os på vej med et lån,” fortæller Thomas Zeihlund, COO og CFO for Too Good To Go.

Selskabet blev lanceret i Danmark 2016, og i dag er den aktiv i 15 lande og har over 37 millioner brugere.

"I Vækstfonden vil vi gerne være med til at udvikle de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Til det hører at finansiere særligt grønne og bæredygtige virksomheder, der er med til at gøre en forskel for klimaet, den grønne omstilling, og som samtidig skaber vækst og arbejdspladser. Det er Too Good To Go et fremragende eksempel på. På få år har de formået at skabe en global forretning, der sætter Danmark på verdenskortet," siger Rolf Kjærgaard, CEO for Vækstfonden.

Bankinvest investerer 26,7 mio. kr. i navigationsvirksomhed op til børsnotering 

Morten Strunge var klar til det store ryk, da coronakrisen ramte: "Timingsmæssigt var det noget værre lort" 

 

 

Mere fra ITWatch

EET fortsætter aggressiv strategi med ny ejer

Hardwaredestributøren EET er blevet solgt til endnu en kapitalfond, der med et mere internationalt afsæt skal skubbe til aggressiv vækstrategi med opkøb i hobetal. "Vi er i en god gænge, som Pamplona kan være med til at accelerere," lyder det fra topchef om den nye ejer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs