ITWatch

Morten Strunge var klar til det store ryk, da coronakrisen ramte: "Timingsmæssigt var det noget værre lort"

Coronakrisen spændte i første omgang ben for en afgørende kapitalrejsning hos Podimo. Samlet set har Morten Strunge dog klaret sig godt igennem krisen, både som Podimo-direktør og som investor.

Foto: Jens Hartmann Schmidt/Ritzau Scanpix

Han har gjort det før. Startet ny virksomhed, fået kunder ind i et højt tempo, og så med en større investering i ryggen trådt speederen i bund. Morten Strunges nuværende hovedprojekt Podimo var klar til den store kapitalindsprøjtning og til at rykke ud i flere europæiske lande, da alting lukkede ned.

"Vi var kun seks måneder gamle som virksomhed. Vi var i fuld gang med at rejse kapital og havde haft en frygtelig masse dialog med investorer, da corona ramte. Timingsmæssigt var det noget værre lort. Det gav en ekstrem usikkerhed, og ingen vidste, hvad konsekvenserne var, da alting lukkede ned. Det mest naturlige for investorerne var så at holde vejret og vente," siger Morten Strunge, serieiværksætter og adm. direktør for Podimo.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs