ITWatch

Morten Strunge var klar til det store ryk, da coronakrisen ramte: "Timingsmæssigt var det noget værre lort"

Coronakrisen spændte i første omgang ben for en afgørende kapitalrejsning hos Podimo. Samlet set har Morten Strunge dog klaret sig godt igennem krisen, både som Podimo-direktør og som investor.

Foto: Jens Hartmann Schmidt/Ritzau Scanpix

Han har gjort det før. Startet ny virksomhed, fået kunder ind i et højt tempo, og så med en større investering i ryggen trådt speederen i bund. Morten Strunges nuværende hovedprojekt Podimo var klar til den store kapitalindsprøjtning og til at rykke ud i flere europæiske lande, da alting lukkede ned.

"Vi var kun seks måneder gamle som virksomhed. Vi var i fuld gang med at rejse kapital og havde haft en frygtelig masse dialog med investorer, da corona ramte. Timingsmæssigt var det noget værre lort. Det gav en ekstrem usikkerhed, og ingen vidste, hvad konsekvenserne var, da alting lukkede ned. Det mest naturlige for investorerne var så at holde vejret og vente," siger Morten Strunge, serieiværksætter og adm. direktør for Podimo.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk landechef for Oracle stopper

Det bliver et ryk opad for den danske landechef for Oracle, der fremover skal fokusere på østeuropa. Ingrid Mjøen har været hos Oracle i Danmark i små 17 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs