ITWatch

Peakon henter teknologidirektør med fortid i Nemlig.com

Anne Sofie Nielsen er ny teknologidirektør i it-selskabet Peakon. Hun har en fortid i en tilsvarende rolle i Nemlig.com.

Janus Engel/Ritzau Scanpix
Foto: Janus Engel/Ritzau Scanpix

2. december starter Anne Sofie Nielsen på posten som teknologidirektør i det danske it-selskab Peakon. Det fortæller den kommende teknologidirektør på Linkedin, skriver Computerworld.

Dermed nåede den nye Peakon-CTO ikke at være ledig ret længe, efter hun sagde farvel til Nemlig.com tilbage i august.

Peakon laver en platform, som analyserer medarbejderes trivsel og adfærd gennem en blanding af standard- og skræddersyede spørgsmål. Tidligere uddannelsesminister Tommy Ahlers (V) var første investor i selskabet og siden hen formand for bestyrelsen.

"I Peakon har jeg fundet beslægtede sjæle, der deler min passion for at skabe gode, inkluderende miljøer at arbejde og trives i, ligesom der er tale om et talentfuldt tech-hold med høje evner og et fokus på kvalitet, som kun de fleste selskaber kan drømme om. Vi har nogle meget spændende år med vækst foran os, og jeg ser meget frem til at begynde den rejse med resten af Peakon på mandag," skriver Anne Sofie Nielsen ifølge Computerworld på Linkedin.

Stiftere af venturefond med it-fokus er røget i totterne på hinanden

Klumme: It-industrien skal blive mere bæredygtig, ikke kun fordi det er nødvendigt, men også fordi vi allerede kan

Medie: IT Factory-revisor skal betale til investor

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger