ITWatch

Stiftere af venturefond med it-fokus er røget i totterne på hinanden

Medstifter af Nordic Eye, Lars Tvede, anklager venturefondens direktør Peter Warnøe for at have udbetalt forkert udbytte til sig selv. Warnøe afviser anklage.

Peter Warnøe er i øjeblikket på orlov fra direktørposten i Nordic Eye. Foto: Jonas Olufson

De to forretningspartnere og personlige venner Lars Tvede og Peter Warnøe er endt i et opgør, der udspringer fra venturefonden Nordic Eye og deres fælles selskab Nordic Eye Invest.

Det skriver Børsen.

Efter en sag om udbetaling af ulovlige aktionærlån satte Lars Tvede sin egen advokat til at gennemgå transaktionerne i selskabet, og han anklager nu Peter Warnøe for uretmæssigt at have overført penge til sig selv.

"Under den delvise granskning, der er foretaget gennem de sidste par måneder, er det blandt andet blevet konstateret, at der er blevet foretaget tre udlodninger til Peter Warnøe, men kun en til mig, således at han fejlagtigt fik ca. 600.000 kr., som jeg skulle have haft," skriver Lars Tvede i en mail til Børsen.

Peter Warnøe, der i øjeblikket er på orlov fra direktørposten i Nordic Eye, afviser Lars Tvedes udlægning overfor Børsen.

"Jeg er både overrasket og uforstående over for de påstande, som Lars Tvede har fortalt Børsen, og jeg mener ikke, at de har hold i virkeligheden. Men hvis Lars (Tvede, red.) mener, at han mangler noget, er han velkommen til at rette henvendelse til undertegnede, når min orlov er slut, eller tage fat i Nordic Eyes bogholder. Så er jeg sikker på, at vi kan få styr på det," lyder det i et skriftligt svar fra Peter Warnøe til Børsen.

Medie: Profiler forlader Nordic Eye

Medie: Nordic Eye gennemgår papirer

Erhvervsstyrelsen politianmelder Peter Warnøe

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger