ITWatch

Topchef om Billy-opkøb: Platformen kan lanceres i et nyt land på 24 timer

Danske Ageras, der netop har opkøbt it-selskabet Billy, har testet mulighederne for at lancere platformen i udlandet rent teknologisk.

Toke kruse, stifter af regnskabsprogrammet Billy, har netop solgt sit livsværk til Ageras for et tocifret millionbeløb. | Foto: Frank Lohmann

Det danske selskab Ageras har købt regnskabsplatformen Billy – et opkøb, der giver Billy adgang til langt mere kapital end førhen, hvor it-selskabet skulle finansiere sin egen vækst.

Det skriver Finans.

Og netop den ekstra kapital skal bruges til at realisere idéer, selskabet ikke tidligere havde mulighed for, fortæller Jonas Midtgaard, adm. direktør i Billy. Han ser bl.a. et stort potentiale for en internationalisering af selskabet og peger på, at Billys platform og teknologi er udviklet og klar til at gå uden for de danske grænser.

Det bekræfter Rico Andersen, Ageras’ topchef og stifter, overfor Finans. Pt. er Ageras til stede på seks europæiske markeder.

"Billy er en spændende virksomhed, fordi platformen rent teknologisk er så god, at den uden problemer kan lanceres i et andet land på 24 timer. Det testede vi nemlig i vores due diligence," siger han.

Modsat konkurrenten Dinero, der vil disrubte revisoren med et automatiseret regnskabsprogram, er planen med Billy, at gøre platformen til et værktøj, som hjælper revisionsbranchen med at digitalisere tidskrævende opgaver, forklarer Rico Andersen overfor Finans.

Serieiværksætter sælger ud: "Nu er jeg økonomisk uafhængig"

Iværksætter kritiserer S og DF: Mette Frederiksen kvaser den danske tech-industri

Kendt iværksætter sælger amerikansk selskab bag regnskabsprogram

Iværksætterkanon klarer sig helt uden investorer: Sætter ny vækstrekord 

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs