Topchef om Billy-opkøb: Platformen kan lanceres i et nyt land på 24 timer

Danske Ageras, der netop har opkøbt it-selskabet Billy, har testet mulighederne for at lancere platformen i udlandet rent teknologisk.
Toke kruse, stifter af regnskabsprogrammet Billy, har netop solgt sit livsværk til Ageras for et tocifret millionbeløb. | Foto: Frank Lohmann
Toke kruse, stifter af regnskabsprogrammet Billy, har netop solgt sit livsværk til Ageras for et tocifret millionbeløb. | Foto: Frank Lohmann

Det danske selskab Ageras har købt regnskabsplatformen Billy – et opkøb, der giver Billy adgang til langt mere kapital end førhen, hvor it-selskabet skulle finansiere sin egen vækst.

Det skriver Finans.

Og netop den ekstra kapital skal bruges til at realisere idéer, selskabet ikke tidligere havde mulighed for, fortæller Jonas Midtgaard, adm. direktør i Billy. Han ser bl.a. et stort potentiale for en internationalisering af selskabet og peger på, at Billys platform og teknologi er udviklet og klar til at gå uden for de danske grænser.

Det bekræfter Rico Andersen, Ageras’ topchef og stifter, overfor Finans. Pt. er Ageras til stede på seks europæiske markeder.

"Billy er en spændende virksomhed, fordi platformen rent teknologisk er så god, at den uden problemer kan lanceres i et andet land på 24 timer. Det testede vi nemlig i vores due diligence," siger han.

Modsat konkurrenten Dinero, der vil disrubte revisoren med et automatiseret regnskabsprogram, er planen med Billy, at gøre platformen til et værktøj, som hjælper revisionsbranchen med at digitalisere tidskrævende opgaver, forklarer Rico Andersen overfor Finans.

Serieiværksætter sælger ud: "Nu er jeg økonomisk uafhængig"

Iværksætter kritiserer S og DF: Mette Frederiksen kvaser den danske tech-industri

Kendt iværksætter sælger amerikansk selskab bag regnskabsprogram

Iværksætterkanon klarer sig helt uden investorer: Sætter ny vækstrekord 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også