ITWatch

Topchef om Billy-opkøb: Platformen kan lanceres i et nyt land på 24 timer

Danske Ageras, der netop har opkøbt it-selskabet Billy, har testet mulighederne for at lancere platformen i udlandet rent teknologisk.

Toke kruse, stifter af regnskabsprogrammet Billy, har netop solgt sit livsværk til Ageras for et tocifret millionbeløb. | Foto: Frank Lohmann

Det danske selskab Ageras har købt regnskabsplatformen Billy – et opkøb, der giver Billy adgang til langt mere kapital end førhen, hvor it-selskabet skulle finansiere sin egen vækst.

Det skriver Finans.

Og netop den ekstra kapital skal bruges til at realisere idéer, selskabet ikke tidligere havde mulighed for, fortæller Jonas Midtgaard, adm. direktør i Billy. Han ser bl.a. et stort potentiale for en internationalisering af selskabet og peger på, at Billys platform og teknologi er udviklet og klar til at gå uden for de danske grænser.

Det bekræfter Rico Andersen, Ageras’ topchef og stifter, overfor Finans. Pt. er Ageras til stede på seks europæiske markeder.

"Billy er en spændende virksomhed, fordi platformen rent teknologisk er så god, at den uden problemer kan lanceres i et andet land på 24 timer. Det testede vi nemlig i vores due diligence," siger han.

Modsat konkurrenten Dinero, der vil disrubte revisoren med et automatiseret regnskabsprogram, er planen med Billy, at gøre platformen til et værktøj, som hjælper revisionsbranchen med at digitalisere tidskrævende opgaver, forklarer Rico Andersen overfor Finans.

Serieiværksætter sælger ud: "Nu er jeg økonomisk uafhængig"

Iværksætter kritiserer S og DF: Mette Frederiksen kvaser den danske tech-industri

Kendt iværksætter sælger amerikansk selskab bag regnskabsprogram

Iværksætterkanon klarer sig helt uden investorer: Sætter ny vækstrekord 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs