ITWatch

Kendt iværksætter sælger amerikansk selskab bag regnskabsprogram

Iværksætteren Toke Kruse har solgt den amerikanske udgave af regnskabsprogrammet Billy til et lokalt selskab i USA. Han vil nu fokusere på sine danske aktiviteter.

Foto: Frank Lohmann

Syv år efter selskabet blev etableret, har Toke Kruse solgt den amerikanske udgave af regnskabsprogrammet Billy til den lokale virksomhed Lendio.

Det skriver Børsen.

Baggrunden for salget skyldes udfordringen med at drive en amerikansk virksomhed fra basen i Danmark, fortæller iværksætteren.

"San Francisco er ni timer bagud, og når man har en familie, fungerer det ikke, så jeg var nødt til at sælge det amerikanske Billy," siger Toke Kruse, der fortsat ejer over 90 pct. af det danske selskab Billy Aps, til Børsen.

Regnskabsløsningen er målrettet mindre virksomheder og freelancere, som ikke benytter revisorer. Prisen for salget oplyser parterne ikke.

Udover handlen har Lendio og danske Billy Aps indgået en licensaftale, som giver amerikanerne brugsretten til den bagvedliggende software mod en månedlig licensbetaling.

Serieiværksætteren scanner erhvervslivet for fejl 

Lønkonflikt spidser til: "De er bange for os" 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs