ITWatch

Kendt iværksætter sælger amerikansk selskab bag regnskabsprogram

Iværksætteren Toke Kruse har solgt den amerikanske udgave af regnskabsprogrammet Billy til et lokalt selskab i USA. Han vil nu fokusere på sine danske aktiviteter.

Foto: Frank Lohmann

Syv år efter selskabet blev etableret, har Toke Kruse solgt den amerikanske udgave af regnskabsprogrammet Billy til den lokale virksomhed Lendio.

Det skriver Børsen.

Baggrunden for salget skyldes udfordringen med at drive en amerikansk virksomhed fra basen i Danmark, fortæller iværksætteren.

"San Francisco er ni timer bagud, og når man har en familie, fungerer det ikke, så jeg var nødt til at sælge det amerikanske Billy," siger Toke Kruse, der fortsat ejer over 90 pct. af det danske selskab Billy Aps, til Børsen.

Regnskabsløsningen er målrettet mindre virksomheder og freelancere, som ikke benytter revisorer. Prisen for salget oplyser parterne ikke.

Udover handlen har Lendio og danske Billy Aps indgået en licensaftale, som giver amerikanerne brugsretten til den bagvedliggende software mod en månedlig licensbetaling.

Serieiværksætteren scanner erhvervslivet for fejl 

Lønkonflikt spidser til: "De er bange for os" 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs