ITWatch

E-conomic-stifter putter flere penge i lønstartup

Jacob Wandt, der stod bag E-conomic, har skudt flere millioner i selskab bag cloudbaseret lønsystem.

Jakob Wandt (th.) skyder flere penge i Zenegy, der er stiftet af Jes Brinch (tv.). | Foto: PR/Zenegy

Jakob Wandt, der i sin tid stiftede og sidenhen solgte økonomisystemet E-conomic til norske Visma for 761 mio. kr., har øget sin investering i startupvirksomheden Zenegy. Det skriver Børsen.

Softwareselskabet har udviklet et cloud-baseret lønsystem, der har til formål at udrydde den traditionelle lønseddel.

Med den seneste investering har Jakob Wandt lagt et tocifret millionbeløb i Zenegy, som han ejer 48 pct. af. Selskabet har været i luften i et år, og ambitionen lød på at nå 20.000 brugere i løbet af den tid. Det mål har selskabet ikke kunnet indfri, men ifølge stifter Jes Brinch har Zenegy ramt en anden del af markedet en forventet.

"Da jeg sad og lavede det, troede jeg, at jeg skulle lave et Dinero/Martin Thorborg-system til mindre virksomheder, men faktum er bare, at vi har kunder med mere end 500 medarbejdere," siger Jes Brinch til Børsen.

Han fortæller, at Zenegy nu er i gang i udlandet, nærmere bestemt Storbritannien og Schweiz.

Investorer lægger to-cifret millionbeløb i platform til it-freelancere 

To iværksættere vil bygge kontorplatform med venturestøtte 

Mere fra ITWatch

Cisco registrerer ny proforma-direktør

Den fratrådte Cisco-direktør Carsten Videkrantz har i længere tid stået som aktiv direktør i CVR-registeret, men nu er der ifølge registeret en ny mand i spidsen for virksomheden. Overfor ITWatch understreger Cisco, at den nye direktør er midlertidig.

Telenor fylder rundt: Spår store forandringer i fremtiden

I dag er det 30 år siden, at det daværende Sonofon slog dørene op. Undervejs har der været heftig turbulens og forandringer - men fremtiden tilhører mobilbranchen, slår topchef Lars Thomsen fast i dette fødselsdagsinterview, hvor han samtidig kommer med en vild forudsigelse for 5G.

It-selskab i udbrud: Omsætningen stikker af

Advania oplevede i 2021 en omsætningsvækst på 60 pct. fra året før, og på bundlinjen kan det også ses, hvor resultatet ender på næsten 13 mio. kr. mod 1,4 mio. kr. året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs