ITWatch

Investorer lægger to-cifret millionbeløb i platform til it-freelancere

Dansk it-platform, der formidler opgaver til løst tilknyttede it-specialister, får stor millioninvestering. Målet er at gøre det lettere for virksomheder at finde kompetente freelancekræfter.

Tre af stifterne bag Worksome er CTO Hans Peter Nielsen (til venstre), CCO Christina Brun Petersen samt COO Mathias Linnemann. | Foto: PR

Højtspecialiserede freelancere, der løser specifikke opgaver for virksomheder, som ikke har behov for en fuldtidsansat. Det er et hul i markedet, som den digitale platform Worksome vil udfylde.

Det skriver Børsen.

Worksome formidler relationer mellem virksomheder og it-specialister. Fem investorer, der tæller serieiværksætteren Tommy Ahlers og fire chefer for Google nordeuropæiske forretninger, har tilsammen lagt et tocifret millionbeløb i det danske it-selskab.

Worksome har allerede fået hul igennem til særligt en type virksomheder, fortæller adm. direktør Morten Petersen.

"I dag er det først og fremmest SMV’ere, der har taget os til sig. De har et behov for at få løst nogle problemer, som ikke bliver håndteret i dag. For mange er det måske for meget at ansætte en person fuld tid, og måske endnu sværere at tiltrække de gode kandidater, men ved at hyre en freelancer eller konsulent kan de få løst problemet, samtidig med at de bevarer en fleksibilitet," siger Morten Petersen til Børsen.

Med millionindsprøjtningen vil Worksome investere i markedsføring, blandt andet i udlandet hvor Storbritannien er første mål.

Hård konkurrence holder it-lønninger i ro 

Fire iværksættere vil dumpe priserne for konsulenter gennem ny platform

Ung startup får kapitalindsprøjtning 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs