ITWatch

Terma er godt tilfreds med forsvarsforliget

Der kan vente interessante ordrer i slipstrømmen på den netop indgåede forsvarsforlig, vurderer Terma.

Foto: Simon Fals/POLFOTO/arkiv

Når der netop er indgået et forsvarsforlig til en samlet værdi af 12,8 mia. kr., så øjner det danske selskab Terma muligheder.

Det skriver Børsen.

Forliget varmer op til en række tilkøb til forsvaret ud over de netop erhvervede F35-fly. Det giver muligheder for Terma. Børsen skriver, at Terma bl.a. leverer kulfiberdele til F-35-kampflyets hale og underdel.

"Vi er meget positive – overordentligt positive faktisk – over forsvarsforliget. Det er langt mere ambitiøst end de seneste forlig, har et markant fokus på nyanskaffelser og vender en tendens med nedskæringer i Forsvaret," siger Kristoffer Groth Jakobsen, Termas underdirektør for markedsudvikling i Europa.

Avisen beskriver blandt andet udstyr til det danske søværn som en del af Termas fremtidige muligheder. Blandt andet udstyr til ubådsbekæmpelse med sonarsystemer og antiubådstorpedoer.

Tre leverandører prækvalificeret til stort offentligt udbud 

ITB: Godt og nødvendigt med styrkelse af cybersikkerhed 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs