ITWatch

Ny dansk robot var mere lærenem end ventet: Overtager medarbejdernes opgaver

Airhelp har på få måneder udviklet robotten Lara, som bygger på machine learning. "Vi havde afsat langt mere tid til at afprøve den," siger direktør Henrik Zillmer, som peger på, at robotter allerede nu ændrer arbejdsmarkedet.

Henrik Zillmer er overrasket over, hvor hurtigt robotten Lara har kunnet overtage nogle funktioner fra ansatte i Airhelp. | Foto: Felix Kunze

Det har taget mindre end tre måneder for iværksætteren Henrik Zillmer at udvikle sin nye robot med navnet Lara.

Den adm. direktør i flytjenesten Airhelp satte gang i udviklingen 1. juni, og allerede nu kan robotten indsamle data, lave analyser og sammenligninger. Den er baseret på machine learning og har vist sig at være mere lærenem end ventet – derfor kan den allerede implementeres i virksomheden nu.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs