Fynsk robotfirma skifter ud på direktør- og formandsposten

Kendt robotrigmand træder til som konstitueret direktør i fynske On Robot, mens investoren Vækstfonden sætter sig på posten som bestyrelsesformand.
Foto: PR/ On Robot
Foto: PR/ On Robot

Enrico Krog Iversen er ny direktør for den fynske robotvirksomhed On Robot. Samtidig overtager partner i Vækstfonden, Lars Rønn, posten som bestyrelsesformand. Det skriver Børsen.

Udskiftningerne i toppen betyder samtidig farvel til den tidligere Brüel & Kjær-direktør Torben Ekvall som direktør, mens den tidligere GN Store Nord-topchef Jørn Kildegaard stopper som formand.

"Som det ofte sker, når man starter op, så bliver man hen ad vejen uenige om målene og vejen dertil. Det er det, der er sket," siger On Robots nye bestyrelsesformand Lars Rønn til Børsen.

Vækstfonden og Enrico Krog Iversen, der med succes har investeret i en anden fynsk robotvirksomhed, Universal Robots, er blandt de største investorer i On Robot. Målsætningen er fortsat, at selskabet skal nå en omsætning på et tre-cifret millionbeløb inden for tre-fem år, fastslår den nye direktør.

Kunøe i stort milliontab efter konkurs 

Efter rekord i 2016: Fynsk robotfirma forventer tredobling af omsætningen i år 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også