ITWatch

Streaminggigant trækker stikket i Rusland

Den svenske streaminggigant Spotify har nu valgt at trække sig fuldstændig fra Rusland. Tidligere har selskabet både lukket deres kontorer og stoppet salget af Premium-tjenesten.

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS / X90143

Den svenske streamingplatform Spotify vil nu trække sig fuldstændig fra Rusland. Det skriver BBC fredag. Tidligere på måneden har selskabet lukket deres kontorer i Rusland som følge af Ruslands invasion af Ukraine. På grund af de indførte sanktioner mod Rusland har Spotify heller ikke kunne sælge deres Premium-tjeneste til russiske brugere.

Nu går selskabet dog skridtet videre. Spotify lukker midlertidigt fuldstændig for selskabets service, da de nu ikke længere gør det muligt at streame fra platformen. Det gør de som modsvar på Ruslands nyindførte stramme censurlovgivning, som gør det strafbart at ytre meninger og holdninger om krigen i Ukraine, som strider imod Ruslands udlægning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs