ITWatch

Trifork køber 40 pct. af aktierne i Develco

It-selskabet køber større bid af samarbejdspartneren Develco.

Foto: PR

Trifork har torsdag via sin Labs-forretning overtaget 40 pct. af aktierne i Develco.

Det oplyser koncernen i en meddelelse til fondsbørsen.

Trifork og Devleco, som gør sig inden for løsninger til internet-of-things (iot), trådløs kommunikation og embedded software, har gennem flere år arbejdet sammen, fremgår det.

"Der sker en hurtig udvikling inden for intelligente digitale løsninger specifikt i byggeindustrien og dens bredere applikationer. Løsninger, der ikke kun øger komforten og gør livet lettere, men også løser problemer, vi ikke engang vidste, vi havde," siger Søren Eskildsen, direktør for Trifork Smart Building, i meddelelsen.

"Det er det, vi fokuserer på i Trifork Smart Building, og med vores Labs-investering i Develco er vi nu tættere på meget erfarne iot-evner, så vi kan dække hele værdikæden og kan hjælpe vores kunder med at få deres produkter hurtigere på markedet."

 

Trifork sætter kursen mod rekord efter opjustering

Trifork opjusterer forventningerne til 2021

Trifork udvider samarbejde med Rigshospitalet 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs