ITWatch

Trifork sætter kursen mod rekord efter opjustering

It-selskabet har fået en god start på tilværelsen som børsnoteret, vurderer investeringsøkonom efter opjustering.

Foto: Upcycling Forum Trifork

Trifork stiger markant onsdag morgen efter sin første opjustering, siden selskabet igen blev en del af børslisterne.

Trifork stiger fra åbningen med 12 pct. til 214,50 kr. og passerer dermed akkurat den højeste lukkekurs nogensinde på 213,50 kr. fra 8. september.

It-koncernens forventninger til driftsresultatet, EBIT, er målt på midtpunktet i prognosen løftet med 450.000 euro, eller godt 3,3 mio. kr., til et driftsoverskud på 13,0-15,5 mio. euro fra tidligere 12,8-14,8 mio. euro.

"Opjusteringen kommer, blot en måned efter at selskabet har aflagt det første kvartalsregnskab som børsnoteret selskab. Det er ikke verdens største opjustering, men den er der. Det er en god start på at være børsnoteret," konstaterer Nordnets investeringsøkonom Per Hansen i et notat.

Trifork blev børsnoteret i slutningen af maj til en afregningspris på 150 kr. per aktie. Der var i den forbindelse tale om et reelt gensyn med børsen. Trifork var således også børsnoteret i perioden 2007 til 2014.

Trifork opjusterer forventningerne til 2021 

Trifork udvider samarbejde med Rigshospitalet

Trifork køber sig ind i sundheds-startup 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs