ITWatch

Peter Colsted: Jeg var fejlcastet i chefrollen hos Capture One

Peter Colsted forlod det kapitalfondsejede tech-selskab Capture One efter rekord kort tid i chefstolen, og i dag ved han, at han ikke var den rette til posten. Nu jagter den garvede topchef i stedet en bestyrelseskarriere, og de første selskaber er på plads. Peter Colsted venter at investere som aktivt bestyrelsesmedlem.

Foto: PR

Den garvede tech-boss Peter Colsted fik omkring 10 måneder på posten som topchef for det kapitalfondsejede tech-selskab Capture One, men i december sidste år var det slut.

I dag er Peter Colsted havrolig omkring forløbet. For ham var det en påmindelse om, hvor hurtigt en kapitalfond reagerer, hvis tingene ikke fungerer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs