ITWatch

Tidligere Thrane & Thrane storleverandør til Airbus

Satcom i Danmark, der tidligere hed Thrane & Thrane, skal levere centrale dele til Airbus, skriver Computerworld.

Foto: Bob Edme/AP/Polfoto

Det tidligere Thrane & Thrane, der er ejet af Cobham og i dag hedder Satcom, skal levere en central kommunikationsløsning til den europæiske flyfabrikant Airbus.

Det skriver Computerworld.

Staffan Iveberg, der står for R&D-afdelingen hos Cobham Satcom i Danmark, fortæller, at ordren betyder, at selskabet i dag er tungt beskæftiget indenfor software.

Opgaven lyder på en leverance af ip-baseret kommunikation til fabrikantens fly. En ordre, selskabet fik sidste år og som betyder stor travlhed i selskabet i Lyngby.

"Luftfartsindustrien tager sikkerhed meget alvorligt, og Airbus har leveret et hav af trussels-scenarier, som vi løbende tester, mens vi udvikler vores produkt. De kommer også og kontrollerer os rent fysisk, så det er en ny måde at arbejde på," siger Staffan Iveberg til Computerworld.

Cobham har nedjusteret betydeligt efter køb af en virksomhed, som har skuffet. Senest nedjusterede selskabet med omkring fem mia. kr.

Thrane og Thrane-ejer i milliardnedskrivning

Thrane & Thrane går fri af moderselskabets store nedskrivning 

 

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs