Tidligere Thrane & Thrane storleverandør til Airbus

Satcom i Danmark, der tidligere hed Thrane & Thrane, skal levere centrale dele til Airbus, skriver Computerworld.
Foto: Bob Edme/AP/Polfoto
Foto: Bob Edme/AP/Polfoto

Det tidligere Thrane & Thrane, der er ejet af Cobham og i dag hedder Satcom, skal levere en central kommunikationsløsning til den europæiske flyfabrikant Airbus.

Det skriver Computerworld.

Staffan Iveberg, der står for R&D-afdelingen hos Cobham Satcom i Danmark, fortæller, at ordren betyder, at selskabet i dag er tungt beskæftiget indenfor software.

Opgaven lyder på en leverance af ip-baseret kommunikation til fabrikantens fly. En ordre, selskabet fik sidste år og som betyder stor travlhed i selskabet i Lyngby.

"Luftfartsindustrien tager sikkerhed meget alvorligt, og Airbus har leveret et hav af trussels-scenarier, som vi løbende tester, mens vi udvikler vores produkt. De kommer også og kontrollerer os rent fysisk, så det er en ny måde at arbejde på," siger Staffan Iveberg til Computerworld.

Cobham har nedjusteret betydeligt efter køb af en virksomhed, som har skuffet. Senest nedjusterede selskabet med omkring fem mia. kr.

Thrane og Thrane-ejer i milliardnedskrivning

Thrane & Thrane går fri af moderselskabets store nedskrivning 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Foto: Sentia/pr

Nye energikrav til datacentre på vej

Nyligt vedtagne EU-regler pålægger nye danske datacentre at skulle undersøge og udnytte tilkobling til de danske fjernvarmenet. Flere krav lurer allerede i horisonten, bekræfter chefforhandler.

For abonnenter

Læs også