ITWatch

Organisationer bombarderes med skadelige mails

Op mod 80 pct. af de mails, en organisation modtager, er uønskede eller direkte skadelige, viser en opgørelse fra Center for Cybersikkerhed.

Thomas Lund-Sørensen står i spidsen for Center for Cybersikkerhed, der er en del af Forsvarets Efterretningstjeneste. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/ERH

Danske organisationer tæppebombes med uønske mails, der kan være en trussel mod it-sikkerheden, viser en ny trusselsrapport fra Center for Cybersikkerhed (CFCS), som Computerworld omtaler.

Konkret er op mod 80 pct. af de eksterne mails, som en organisation modtager, uønskede eller direkte skadelige, slår CFCS fast.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs