ITWatch

Flere tusinde ændringsforslag til sundhedsplatformen

Region Hovedstaden får flere forbedrings- og ændringsønsker til Sundhedsplatformen, end regionen kan nå at svare på. Men der er styr platformen, forsikrer administrationen i Region Hovedstaden.

Foto: Jens Dresling/Ritzau/

Et stigende antal såkaldte forbedrings- og ændringsønsker fra brugere af Sundhedsplatformen ligger og venter på en gennemgang hos Region Hovedstaden.

Det skriver Version2.

I uge 24 var der indtil videre registreret 4.222 aktuelle og åbne forbedrings- og ændringsønsker, også kaldet requests. Requests af alle mulig typer, som både dækker over potentielt problematiske fejl og mindre forslag til rettelser.

Ph.d. og lektor i projektledelse Per Svejvig, Aarhus Universitet, kender ikke i detaljer til Sundhedsplatformen, men mener, at et absolut tal på 4.222 ikke siger noget om størrelsen, fordi sundhedsplatformen har den størrelse, den har.

"Jeg underkender ikke, at det kan være et slid og slæb for de ansatte på sygehusene at komme ind på Sundhedsplatformen, men jeg hører ikke om problemer eller projektforhold, som ikke er set før," siger Per Svejvig til Version2.

Administrationen i Region Hovedstaden forsikrede i juni politikerne om, at den har styr på Sundhedsplatformen.

Intern rapport afslører: Konsulenter forudså milliontab på Sundhedsplatformen 

Politikere langer ud efter Sundhedsplatformen 

Gevinster fra sundhedsplatformen udebliver

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs