ITWatch

Dansk center undersøger store tech-giganter

Siden 2020 har Center for Tech under Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen behandlet op mod 70 sager og undersøgelser, der vedrører tech-virksomheder. Google er en af virksomhederne, centret har gransket. Det viser en redegørelse fra erhvervsministeren.

Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Center for Tech under Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har siden 2020 behandlet op mod 70 sager og undersøgelser om tech-virksomheder.

Det skriver Computerworld, som har gennemgået erhvervsminister Simon Kollerups redegørelse til Folketingets Finansudvalg om, hvordan centret har arbejdet og særligt håndhævet sager overfor techgiganter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs