ITWatch

IT-virksomheder overhaler resten af dansk erhvervsliv i første kvartal

Flere ansatte og en væsentligt stigende omsætning og eksport, der overgår resten af erhvervslivet, giver it-branchen en god start på 2021.

Foto: Jonas Pryner Andersen/IT-Branchen/PR

68,3 mia. kr. Så meget har it-branchen omsat for i første kvartal af 2021. Det er lige knap 10 pct. mere end samme periode sidste år.

"Markedet har været helt vildt i 2021, og mange it-virksomheder har simpelthen svært ved at følge med. Coronapandemien har for alvor fået virksomheder og det offentlige til forstå værdien i digitaliseringen, og derfor ser vi lige nu en kæmpe efterspørgsel efter it-løsninger og massiv brug af nye teknologier som kunstig intelligens og Internet of Things," siger Natasha Friis Saxberg, adm. direktør i IT-Branchen om forklaringen på tallene, som stammer fra Danmarks Statistik og Dansk Erhverv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs