ITWatch

Kommunikationsdirektør stopper i TDC inden opsplitningen

Louise Münter fratræder sin stilling fra september efter to år som kommuikationsdirektør. "Endnu en transformationsopgave er afsluttet for mit vedkommende," skriver hun på Linkedin.

Foto: TDC Group/PR

Når TDC Group skal splittes op i TDC Net og Nuuday, betyder det også, at de to selskaber får hver deres afdeling for kommunikation og public affairs.

Og det bliver uden Louise Münter, der for nuværende er kommunikationsdirektør i TDC Group. Hun stopper fra september 2021. Det kommer i forlængelse af, at den øvrige ledelse med blandt andre Henrik Clausen også har meldt sin afgang.

Det skriver hun på Linkedin.

"TDC Group har nu indledt den sidste fase af separationen for at etablere TDC NET og Nuuday, som selvstændige virksomheder. Det betyder også, at endnu en transformationsopgave er afsluttet for mit vedkommende, når Kommunikation og Public Affairs til september forankres i de to virksomheder," står der i opslaget.

Hun fratræder sin stilling, ligesom den adm. direktør, finansdirektøren og koncerndirektøren gør det i forbindelse med opslitningen.

"Mine to år i TDC Group, blev som følge af COVID-19 også en periode, der om noget viste værdien af at investere i digital infrastruktur og digitalisering og dermed TCDC Groups mission," skriver hun videre.

Hos TDC Net bliver det fremover Ann-Louise Elkjær og Inge V. Hansen, der skal varetage opgaven. Og hos Nuuday bliver det Stine Hove Marsling.

TDC Net henter ny HR-direktør

TDC's koncernchef: Ny Nuuday-chef bag vellykkede transformationer 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs