ITWatch

Ny betalingsapp vil gøre op med betalingsterminaler hos erhvervsdrivende

Fremover vil startuppen Vibrant sikre, at virksomheder kan modtage kortbetalinger blot ved at kunden lægger sit kort på den erhvervsdrivendes smartphone.

Foto: Anthon Unger

Fra tirsdag i denne uge vil det som erhvervsdrivende være muligt at modtage kortbetalinger på smartphonen fremfor at skulle anskaffe sig en betalingsterminal.

Det er startuppen Vibrant, der i dag fortæller i Børsen, at de med deres app ønsker at gøre livet lettere for særligt små erhvervsdrivende.

Betalingen vil foregå ved, at man lægger kortet over smartphonen, ligesom når man foretager en kontaktløs betaling på en dankortterminal.

"Vi har knoklet for at få det klart, til at verden skulle åbne op igen. Vi er særligt relevante for turismen og den række små forretninger, som i dag tager imod Mobilepay. Det kan udenlandske turister ikke benytte, og der mangler derfor et alternativ til den klassiske betalingsterminal," siger adm. direktør og medstifter af Vibrant, Kasper Enggard Krog til Børsen.

Sikkerhedsselskab sparer sig til overskud ovenpå coronakrisen 

Nets forlænger aftale med storbank

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs