Klumme: Danske virksomheder tørster efter robust it

De fleste virksomheder mærker behovet for en solid og sikker infrastruktur. Det skal bane vejen for, at virksomhedens ressourcer flyttes over på den digitale innovation. Men alt for ofte sander de gode hensigter til i skrøbelige lappeløsninger, imens it-landskabet udvikler sig til en ørken.
Foto: Steen Wrem
Foto: Steen Wrem
Af Per Kogut, adm. direktør, NNIT

Historisk har it fået en stedmoderlig behandling på direktionsgangen i den typiske virksomhed, hvor it-området bærer nedskæringer og besparelser sammen med rengøring og kantine. I takt med at infrastrukturen langsomt udhules, og systemerne bliver mere og mere skrøbelige, begynder lamperne lige så stille at lyse rødt oftere og oftere; robustheden opstår jo ikke af sig selv i ørkenstøvet. Heldigvis har ledelsen mange steder sat en stopper for investeringstørken, ligesom vi lige så langsomt ser emnet sive ind på bestyrelsesmøderne. Når ens revisionsselskabs dispositioner nyder plads på bestyrelsens dagsorden, må der også være plads til it. Der er især to årsager til denne udvikling.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også