ITWatch

Klumme: Danske virksomheder tørster efter robust it

De fleste virksomheder mærker behovet for en solid og sikker infrastruktur. Det skal bane vejen for, at virksomhedens ressourcer flyttes over på den digitale innovation. Men alt for ofte sander de gode hensigter til i skrøbelige lappeløsninger, imens it-landskabet udvikler sig til en ørken.

Foto: Steen Wrem

Historisk har it fået en stedmoderlig behandling på direktionsgangen i den typiske virksomhed, hvor it-området bærer nedskæringer og besparelser sammen med rengøring og kantine. I takt med at infrastrukturen langsomt udhules, og systemerne bliver mere og mere skrøbelige, begynder lamperne lige så stille at lyse rødt oftere og oftere; robustheden opstår jo ikke af sig selv i ørkenstøvet. Heldigvis har ledelsen mange steder sat en stopper for investeringstørken, ligesom vi lige så langsomt ser emnet sive ind på bestyrelsesmøderne. Når ens revisionsselskabs dispositioner nyder plads på bestyrelsens dagsorden, må der også være plads til it. Der er især to årsager til denne udvikling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs