ITWatch

Microsoft igen mere end 1 billion dollar værd

Amerikanske Microsoft er igen kravlet over 1 billion dollar, eller 1000 mia. dollar, i markedsværdi.

Ritzau Scanpix/AP/Raphael Satter
Foto: Ritzau Scanpix/AP/Raphael Satter

Den amerikanske softwarekæmpe Microsoft er fredag igen kravlet over 1 billion dollar, eller 1000 mia. dollar, i markedsværdi.

Det sker, da aktien fredag steg med 2,8 pct. til 131,40 dollar, og dermed er den samlede værdi af Microsoft på 1006,9 mia. dollar. Også i april var aktien kortvarigt over 1000 mia. dollar i markedsværdi.

Microsoft er steget solidt i denne uge, med 6,2 pct., da investorerne har fokuseret på en mulig rentesænkning i USA, og koncernen har klaret sig bedre end flere af de andre teknologijætter, fordi investorerne har fokuseret på, at de amerikanske konkurrencemyndigheder lægger an til at undersøge Facebook, Google og Amazon, hvilket sendte de aktier ned mandag.

"Vi fortsætter ganske meget med at have en "køb den og glem den" mentalitet omkring aktien lige nu, da selskabet ser ud til at være midt i en fundamental sekulær vækst," vurderer Alex J. Zukin, analytiker hos Piper Jaffray, ifølge Bloomberg News.

36 af 39 analytikere, som dækker Microsoft, har en købsanbefaling af aktien med et gennemsnitligt kursmål på 143,18 dollar.

Microsoft sletter database til ansigtsgenkendelse

Microsoft og Oracle indgår nyt cloud-samarbejde

Microsoft sætter fokus på it-sikkerhed i ny kunstudstilling

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger