ITWatch

Microsoft og Oracle indgår nyt cloud-samarbejde

Nu kan virksomheder forbinde Microsofts Azure-tjenester til Oracles cloud-tjenester uden problemer. Det sker som led i nyt cloudsamarbejde, analytiker kalder et klogt træk fra de to virksomheder, skriver Computerworld.

Ritzau Scanpix/AP/Raphael Satter
Foto: Ritzau Scanpix/AP/Raphael Satter

Oracle og Microsoft har indgået et samarbejde, der skal sikre, at de to selskabers cloud-tjenester kan arbejde sammen. Det skriver Computerworld.

Desuden bliver der etableret højhastighedsforbindelser mellem selskabernes datacentre, som starter i det østlige USA og som senere skal brede sig til flere amerikanske regioner. Det bliver derfor nemmere for de to virksomheder at migrere arbejdsopgaver på tværs af Microsoft Azure og Oracle Cloud.

Amazons cloudtjeneste AWS har lige nu en international førerposition hos store erhvervskunder, og Oracle ser ifølge mediet AWS som en konkurrent. Ifølge analytiker hos it-analysehuset Gartner har Oracle og Microsoft foretaget et klogt træk ved at indgå et samarbejde.

"Det er en glimrende mulighed for begge virksomheder, at de nu kan binde deres cloud-tilbud sammen på denne måde," siger Ed Anderson ifølge mediet til Reuters.

Microsoft sætter fokus på it-sikkerhed i ny kunstudstilling

Indisk it-leverandør køber amerikansk selskab

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger