ITWatch

Domæne-administrator varsler prisstigninger i det nye år

Ejere af et .dk-domæne kan se frem til højere priser fra januar, oplyser administratoren DK Hostmaster

Jakob Bring Truelsen er adm. direktør i DK Hostmaster. | Foto: PR/DK Hostmaster

Selv for en non-profit-virksomhed kan det blive nødvendigt at hæve priserne. Det er tilfældet for DK Hostmaster, der administrerer .dk-domænet.

Fra 1. januar 2018 hæver selskabet prisen for et .dk-domænenavn fra 45 til 50 kr., oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"I rigtig mange år har vi undgået prisstigninger, men generelt stigende omkostninger og behov for et højere investeringsniveau betyder, at det nødvendigt at hæve prisen," udtaler adm. direktør Jakob Bring Truelsen i meddelelsen.

Udover administrationen af en database med stamoplysninger på alle, der har registret en .dk-domæne vedligeholder DK Hostmaster en del af infrastrukturen på den danske del af internettet.

DK Hostmaster skærper kravene til nye danske hjemmesider

DR indgår ny streaming-aftale for millioner 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs