ITWatch

Hiper: Vi er på ukendt territorium

Bredbåndsudbyderen Hiper er usikker på, hvor stor kundernes efterspørgsel efter gigabit-hastigheder på kabelnettet er. "Nu får de i hvert fald mulighed for de helt høje hastigheder," siger adm. direktør Stig Myken.

Adm. direktør i Hiper Stig Myken. | Foto: PR/Hiper

"Det er den største satsning, siden vi lancerede." Sådan lyder ordene fra Hipers adm. direktør Stig Myken om bredbåndsudbyderens udrulning af en gigabit-løsning til kunder på kabel-tvnettet over hele landet.

Det betyder, at Hiper-kunder fra Frederikshavn i Nordjylland til Bornholm i Østersøen får mulighed for at få internethastigheder på 1000 Mbit. Hvor mange kunder Hiper regner med at få ombord som følge af satsningen, har Stig Myken dog ikke en klippefast målsætning for.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs