ITWatch

Hiper udfordrer fiberselskaberne med 1000 mbit bredbånd

Udfordrerselskabet Hiper angriber bredbåndsmarkedet med forsikringer om at kunne levere 1000 mbit bredbånd til hver tredje danske husstand.

Kabel-tv nettet skal nu bruges til at udfordre bredbåndsmarkedet herhjemme. Det skriver bredbåndsselskabet Hiper i en meddelelse.

Op til hver tredje danske husstand skal fra starten af oktober måned kunne få op til 1.000 Mbit internet "uden at skulle grave forhaven op," skriver selskabet.

Bredbånds-ydelsen vil blive lanceret over kabel-tv nettet, skriver selskabet.

"Vi kommer med et produkt, som slår fiberen mange steder i landet, og vi tror, at det kan udløse et jordskredsvalg inden for bredbånd," siger Stig Myken, som er administrerende direktør i Hiper.

"For to år siden satte vi fiberen fri og tilbød 1.000 Mbit forbindelser til private i det tidligere DONG-net, og det har været en kæmpe succes. Nu er turen kommet til forbrugere i resten af landet," siger han.

Han siger, at det forudsætter, at Yousees kabel-tv net er opdateret til en ny standard i de områder, man vil tilbyde den høje hastighed.

"Det er den største nyhed inden for dansk bredbånd, siden Hiper startede, og inden for få måneder kan en tredjedel af danskerne få 1.000 Mbit til 299,- pr. måned," forklarer Stig Myken.

"Og selv om det ikke er alle husstande, der kan få 1.000 Mbit fra første dag, så tilbyder vi at starte med 300 Mbit, og så opgraderer vi forbindelsen gratis, så snart nettet er teknisk klart," siger han ifølge meddelelsen.

Her er de fem hovedpersoner i slaget om fremtidens telepolitik 

Én knast i Boxer-handlen får parterne til at tie 

Mere fra ITWatch

Dixa snupper Relatel-chef

Efter halvandet år på meddelte Relatel-chef Casper Bøyesen i går sin afgang fra Nuuday-virksomheden for at gå til Dixa.

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs