ITWatch

Telenor får ny koncerndirektør

Jon Erik Haug stopper efter 21 år i teleselskabet.

Foto: PR/Telenor

Den 51-årige Cecilie B. Heuch skal fra 1. december være ny koncerndirektør og HR-chef i Telenor, skriver dn.no.

Hun erstatter Jon Erik Haug, der søger nye udfordringer efter samlet 21 år i Telenor og fem år som koncerndirektør, og kommer til at referere til koncernchef Sigve Brekke.

"International erfaring er afgørende i Telenor, og nu får vi en koncerndirektør med bred international erfaring," siger kommunikationschef Severin Roald til avisen.

Cecilie B. Heuch har haft lederstillinger i flere norske virksomheder, bl.a. Norsk Hydro og DNV GL, hvor hun i øjeblikket er hr-chef.

Telenor-chef skal stå i spidsen for digital transformation hos industrikæmpe

Nordiske telerivaler ansætter TDC-chef  

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs