ITWatch

Telenor-chef skal stå i spidsen for digital transformation hos industrikæmpe

Grundfos skruer op for sine digitale ambitioner og har ansat Telenor-direktør i nyoprettet stilling som chef for den digitale omstilling.

Foto: CHRISTIAN KLINDT SÿLBECK

Svenske Fredrik Östbye er udpeget som manden, der skal sætte yderligere skub under den digitale omstilling i en af Danmark største industrikoncerner, Grundfos. Det skriver Computerworld.

44-årig Fredrik Östbye kommer fra en stilling som vice president i Telenor Group med ansvar for Internet of Things-forretningsområdet.

"Digitaliseringen ændrer spillereglerne i de fleste industrier i øjeblikket og skaber nye muligheder, der tidligere ikke eksisterede, ligesom det normale bliver disrupted," udtaler Fredrik Östbye til Computerworld.

Der er tale om en nyoprettet stilling. Fredrik Östbyes præcise titel bliver group vice president og head of digital transformation, og han vil rapportere direkte til adm. direktør Mads Nipper.

EG henter erfaren topdirektør hos konkurrent 

Simcorp udpeger nye salgschefer 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs