ITWatch

Dansk kapitalfond med fokus på it udvider til Tyskland

Via Equity åbner kontor i Tyskland. Kapitalfonden vil fortsat fokusere på investeringer i software og teknologiselskaber.

Via Equity har ansat Sebastian Maciejewski som Investment Director Germany. | Foto: PR/Via Equity

Kapitalfonden Via Equity har tidligere slået sit navn fast som investor i en række it- og teknologiselskaber som KMD og Nets. Nu satser den danske fond yderligere på det tyske marked og åbner kontor i München. Det oplyser Via Equity i en pressemeddelelse.

I spidsen for det tyske kontor står Sebastian Maciejewski, der er ansat som Investment Director Germany.

Åbningen af et kontor i Tyskland kommer efter den danske kapitalfond i flere år har haft fokus på det tyske marked. Strategien forbliver den samme som hidtil, lyder meldingen fra managing partner John Helmsøe-Zinck.

"Via Equitys strategi i Tyskland vil være uforandret og dermed en kopi af vores hidtidige strategi i Danmark og Norden," udtaler John Helmsøe-Zinck i meddelelsen. 

Via Equity blev stiftet i 2006. Kapitalfonden begyndte med investeringer i selskaber inden for software og software-service, men i dag er det fokus bredt ud til virksomheder inden for teknologi og service.

Danske kapitalfonde på jagt efter it-selskaber 

TDC's kapitalfonde taber milliardtvist med Skat 

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs