ITWatch

Unity giver 1000 dollars i dusør for en ny medarbejder

Ansatte i gamingselskabet Unity kan score på at finde en kandidat til en ledig stilling, skriver Politiken.

Foto: Jungho Choi/AP/Polfoto

Manglen på gode medarbejdere er så stor, at gamingselskabet Unity nu giver 1000 amerikanske dollars i dusør til de ansatte, hvis de kan finde en egnet kandidat til en ledig stilling.

Det skriver Politiken.

"Vi udbetaler fast 1.000 US-dollars til de medarbejdere, der kan finde de rette personer til vore ledige stillinger. Det er en fast del af vores rekrutteringspolitik, og vi er faktisk meget glade for det," siger Anders Peter Kierbye Johansen.

De ansatte bliver desuden forkælet med bordfodbold, gamerrum og attraktive opsparingsordninger for de ansatte som erstatning for de klassiske pensionsordninger.

 

Mere fra ITWatch

IBM-psykolog: Hos os er det okay ikke at have ja-hatten på

Mens IBM det sidste års tid har gennemgået nogle af de største forandringer i nyere tid, er stressniveauet i virksomheden ikke eksploderet. Forklaringen skal blandt andet findes i et målrettet arbejde med ledernes syn på de ansatte, forklarer psykolog Cecilie Demkjær Schultz Pedersen.

Topchef stopper hos Nets

Klaus Pedersen stopper ved årsskiftet som adm. direktør hos betalingsselskabet Nets. Han fortsætter i en periode som rådgiver. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs