TDC's bookmaker tabte 21 mio. kr. i 2016

Bet25 kom ud af 2016 med underskud, der er tredoblet sammenlignet med 2015. TDC er største aktionær i selskabet.
TDC er den største aktionær i Ecosys A/S, der ejer Bet25. TDC's ejerandel er på 38 procent. | Foto: Jens Dresling/Ritzau/Arkiv
TDC er den største aktionær i Ecosys A/S, der ejer Bet25. TDC's ejerandel er på 38 procent. | Foto: Jens Dresling/Ritzau/Arkiv
/ritzau finans/

Den danskejede bookmaker Bet25 viser endnu en gang blodrøde tal i sit årsregnskab. Men tallene er endnu mere røde, end de var i 2015. Sidste år viste et underskud, der var lidt over tre gange så stort som året forinden.

Det skriver onlinemediet Betxpert.

Helt præcis har Bet25 bogført et underskud på 21.531.913 kr. for 2016.

"Årets resultat er som forventet og blandt andet påvirket af udgiftsførte udviklingsomkostninger," skriver ledelsen i Bet25 i ledelsesberetningen i årsrapporten.

I årsrapporten for 2015 forventede ledelsen, at Bet25 ville være tæt på breakeven i 2016, men det har selskabet ikke været i nærheden af.

TDC er den største aktionær i Ecosys A/S, der ejer Bet25. TDC's ejerandel er på 38 procent, oplyser det i sit årsregnskab for 2016. Tidligere har telekoncernen ejet aktiemajoriteten med 51 procent.

I 2015 bogførte Bet25 et underskud på cirka 6,5 millioner kroner, mens det i 2014 var på cirka 10,5 millioner kroner.

Bet25 har en negativ egenkapital på cirka 38 millioner kroner, men selskabet skriver i årsrapporten, at forretningsplanen følges, og at det forventer, at egenkapitalen genetableres i de kommende år ved hjælp af egen indtjening.

Lige nu finansieres Bet25 af selskabets aktionærer, der tilfører lån og kapital til driften af spiludbyderen.

"Selskabets aktionær har afgivet støtteerklæring overfor selskabet om løn eller kapitaltilførsel i det omfang, at det er nødvendigt for at finansiere drift og afviklingen af nuværende og fremtidige økonomiske forpligtelser, efterhånden som de forfalder og som minimum frem til 31. december 2017," står der i ledelsesberetningen.

Samme udmelding lød det i årsrapporten for 2015, hvor der også blev afgivet en støtteerklæring fra selskabets aktionærer for det kommende år.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs ogsåFoto: PR / NNIT

NNIT skal hyre bundter af cloud-folk

For abonnenter