ITWatch

TDC's finansdirektør: "Selvfølgelig er der forbedringsområder"

Det er svært at tjene penge i telebranchen, men TDC's finansdirektør Stig Pastwa er trods et lille fald tilfreds med indtjeningen i første kvartal. EU's nye roaming-regler er en stor joker for telegiganten, der fastholder sin målsætning for indtjeningen i 2017.

TDC skal stabilisere nøgletallene i 2017 og levere lav vækst i 2018, siger finansdirektør Stig Pastwa. | Foto: Teis Bruno

TDC's finansdirektør, Stig Pastwa, slynger ikke om sig med superlativerne. Alligevel kalder han det "meget tilfredsstillende", at telegiganten kom ud af årets første tre måneder med et driftsoverskud før af- og nedskrivninger, ebitda, på 2.128 mio. kr. Også selv om der er tale om et fald på 0,9 pct. sammenlignet med første kvartal sidste år.

"2017 skal være et år, hvor vi stabiliserer vores resultater. Der er vi on track, hvis man ser på vores bruttoindtjening og vores driftsindtjening," siger TDC's finansdirektør og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Efter salg til kapitalfond: Nu skal forretningen tidobles

Softwareselskabet Timextender blev fornylig solgt til kapitalfond for stort trecifret millionbeløb efter i årevis at have leveret underskud på underskud. Nu skal omsætningen øges med raketfart, lyder det fra stifter og direktør Heine Krog Iversen, der reinvesterer i selskabet efter salget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs