ITWatch

TDC's finansdirektør: "Selvfølgelig er der forbedringsområder"

Det er svært at tjene penge i telebranchen, men TDC's finansdirektør Stig Pastwa er trods et lille fald tilfreds med indtjeningen i første kvartal. EU's nye roaming-regler er en stor joker for telegiganten, der fastholder sin målsætning for indtjeningen i 2017.

TDC skal stabilisere nøgletallene i 2017 og levere lav vækst i 2018, siger finansdirektør Stig Pastwa. | Foto: Teis Bruno

TDC's finansdirektør, Stig Pastwa, slynger ikke om sig med superlativerne. Alligevel kalder han det "meget tilfredsstillende", at telegiganten kom ud af årets første tre måneder med et driftsoverskud før af- og nedskrivninger, ebitda, på 2.128 mio. kr. Også selv om der er tale om et fald på 0,9 pct. sammenlignet med første kvartal sidste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs