ITWatch

Kapitalfondsboss advarer: Der er gået hype i fintech

En af de mest erfarne kapitalfonde inden for teknologi, Via Equity, advarer mod for stor begejstring for fintech-området. Det ligner en boble, men er reelt ikke mere interessant som område end så mange andre.

John Helmsøe-Zinck, ledende partner i Via Equity

Der er ved at gå hype i begrebet fintech. Begejstringen for finansielle teknologivirksomheder er nu så stor, at konsulenthuset EY i går udsendte en pressemeddelelse om fintech med overskriften "Fintech er fantastisk." I meddelelsen skriver EY: "Det fantastiske ved Fintech er den hype og opmærksomhed, der er opstået."

Men hos en af de mere kølige deltagere i it-branchen, hos kapitalfonden Via Equity, tager ledende partner John Helmsøe-Zinck det noget mere afslappet. Han leder, på vegne af fonden, efter mulige opkøb indenfor teknologisektoren, og det har ført til striber af både store og små opkøb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs