ITWatch

Ny topchef skal sætte fart på cloud-forretningen hos Ingram Micro

Cloud-forretningen kommer i fokus, når it-distributøren Ingram Micro sætter Microsoft-profilen Jakob Kvist-Sørensen i spidsen for sine danske aktiviteter.

Ulrich Egeskov er nordisk vice president for Ingram Micro. | Foto: PR/Ingram Micro

It-distributøren Ingram Micro sætter streg under sine ambitioner om et fuldtonet comeback på det danske it-marked, når selskabet fra og med 1. august ansætter Microsoft-profilen Jakob Kvist-Sørensen som adm. direktør for hele Ingram Micros danske forretning.

46-årige Jakob Kvist-Sørensen kommer fra et job hos Microsoft, hvor han har arbejdet de seneste otte år - senest med titel som salgsdirektør med særligt ansvar for cloud-løsninger til segmentet af SMB-kunder. Han har tidligere også slået sine folder hos TDC og HP.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs