Ingram Micro har fundet sin nye direktør hos Microsoft

Jakob Kvist-Sørensen bliver ny adm. direktør for Ingram Micro Danmark. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Microsoft
Jakob Kvist-Sørensen tiltræder 1. august som ny adm. direktør for Ingram Micro Danmark. | Foto: PR/Ingram Micro
Jakob Kvist-Sørensen tiltræder 1. august som ny adm. direktør for Ingram Micro Danmark. | Foto: PR/Ingram Micro

Det er en erfaren herre i it-branchen, der fra 1. august sætter sig til rette i direktørstolen hos Ingram Micro Danmark. Jakob Kvist-Sørensen har siden 1992 været en del af it- og teleindustrien. De seneste otte år har han været salgsdirektør for SMB-markedet hos Microsoft med ansvar for distribution og forhandlerkanalen.

I sin nye rolle vil han bruge den lange erfaring fra branchen til at udvikle Ingram Micro Danmarks organisation og portefølje, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Udover rollen som adm. direktør for Ingram Micro i Danmark er han udset til at få en nøglerolle i den nordiske ledelse, hvor han skal referere til Ulrich Egeskov, der er Vice President Nordic.

"Jeg ser frem til at få Jakob om bord i organisationen og i samarbejde med ham fortsætte med at bidrage til vores partneres positive forretningsudvikling, med fokus på god service over for nuværende og kommende kunder," udtaler Vice President Nordic Ulrich Egeskov i meddelelsen.

Dell EMC vælger Ingram Micro som ny distributionspartner i Danmark

It-leverandør forbedrer toplinjen markant 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også