ITWatch

NNIT køber it-selskab i millionhandel

NNIT køber op for 122 mio. kr., meddeler selskabet i en fondsbørsmeddelelse. (Opdateret)

Foto: PR/NNIT

NNIT køber selskabet Scales. Det skriver NNIT i en meddelse og reviderer forventninger til 2017

NNIT har indgået en aftale med Scales Group Holding ApS og dets majoritetsejede koncernselskaber, hedder det.

Scales Group er en dansk konsulentvirksomhed med fokus på levering af Microsoft Dynamics AX 365 ERP og CRM løsninger fra Dynamics AX. I 2016 genererede Scales Group omsætning på 116 millioner kroner har sammenlagt 113 medarbejdere i Danmark og Norge.

"Det glæder mig at annoncere købet af Scales, og jeg ser meget frem til at byde dem velkommen i NNIT. Tilsammen vil Scales og NNIT nu kunne varetage den samlede leverance til ERP værdikæden; fra outsourcing, til applikationshåndtering, drift og videreudvikling af vores kunders ERP løsning, Dynamics AX," siger adm. direktør for NNIT, Per Kogut i en meddelse.

NNIT har indgået en aftale med aktionærerne i SCALES Group om at købe 100 pct. af aktierne i Scales Group til en købspris af kontant 122 millioner kroner samt en earnout betaling på 52 millioner kroner ved målopfyldelse og er resultatafhængig.

Hos Scales siger Hasse Bergman, der er adm. direktør.

"Vi har store ambitioner for fremtiden. For fortsat at nå vores strategiske forretningsmål, mener vi at det er rigtigt at alliere os med NNIT. Desuden oplever vi et rigtigt godt kulturelt match mellem vores to virksomheder - og vi ser frem til at blive en del af NNIT holdet."

 

NNIT meddeleler her dagen før selskabet kommer med regnskab, at købet får konsekvenser for selskabets forventninger til fremtidens resultater.

* Omsætning forventes at vokse 4-8 pct i faste valutaer, mens den forventede organiske vækst i faste valutaer fastholdes på 1-5 pct.

* Forventning til overskudsgrad fastholdes til omkring 10 pct. i faste valutaer

* Det forventede investeringsniveau i 2017 revideres til 16-18 pct. af omsætningen, hvoraf omkring 4 pct. relaterer sig til købet af Scales Group.

* NNIT fastholder forventningerne til investeringer relateret til drift og nyt datacenter til 12-14 pct. af den samlede omsætning, fremgår det af meddelelsen fra NNIT.

 

 

Mere fra ITWatch

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs