ITWatch

Nets runder én million nordiske forbrugere

Efter et halvt år har Nets fået over1,2 mio. nordiske brugere til de 26.000 webshopløsnigner, som Nets servicerer.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Nets har blot et halvt efter introduktionen af funktionen "husk mig" fået tilknyttet over 1,2 miop. nordiske forbrugere til de over 26.000 webshopløsninger, som selskabet servicerer. Det skriver Børsen.

I marts alene hentede man en halv mio. nye brugere, og tilgangen skyldes ifølge Asger Hattel, vicepræsident og ansvarlig for løsninger med butikkerne i Nets, at man har gjort det nemmere for kunderne at handle uden at skulle opgive sine kontooplysninger hver gang.

"Vi kan som de eneste i Norden tilbyde vore butikker, at man som forbruger har handlet én gang i en butik, så er man automatisk registreret i mere end 26.000 andre butikker," siger han.

Nets datterselskabet Dibs har foretaget en forbrugeranalyse, som viser at handlen på nettet i norden stiger omkring 15 pct. hvert år.

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs