Nets-rival har frit spil i fire år

På grund af en aftale mellem bankerne og Nets' betalingsservice, vil Mobilepay være billigere i de kommende fire år, skriver Børsen.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO
Foto: Jens Dresling/POLFOTO
THOMAS BO CHRISTIANSEN, FINANSWATCH

For nylig lancerede Mobilepay et abonnementsprodukt – Mobilepay Subscriptions – som en direkte konkurrent til Nets' Betalingsservice, og på grund af en aftale mellem bankerne og Nets vil sidstnævnte være dyrere i flere år frem. Det skriver Børsen.

Aftalen med bankerne betyder nemlig, at Nets frem til 2021 skal betale 2,5 kr. pr. betaling til bankerne, hvilket er mere, end de fleste virksomheder betaler pr. betaling via Mobilepay Subscriptions.

"Bankerne har en klemme på Nets, når de ved at Nets ikke kan sætte priserne lavere end 2,50 kr. Derfor kan det sagtens være, at bankerne ikke er villige til at ændre kontrakterne, da de kan se at det vil være en fordel at fastholde Nets," siger Mikkel Emil Jensen, Nets-analytiker i Sydbank, til avisen.

Nets afviser over for Børsen, at den højere pris vil medføre kundeflugt og fortæller, at aftalen med bankerne hele tiden har været et grundvilkår.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også