ITWatch

Kun navnet skal fornys: TDC Hosting fastholder strategi med ny ejer ombord

TDC Hosting blev i slutningen af marts opkøbt af kapitalfonden Maj Invest Equity. Indtil videre holder selskabets fast i TDC-navnet, men det er en stakket frist, fortæller direktør.

På trods af navnet har TDC Hosting ikke været en del af TDC-koncernen siden 31. marts, hvor selskabet blev solgt fra til kapitalfonden Maj Invest Equity.

Alligevel holder TDC Hosting indtil videre fast i sit navn, men det bliver kun for en begrænset periode. Det skriver Computerworld

"Vi har som en del af handlen indgået aftale om, at vi i en fornuftig tidsperiode må beholde navnet (TDC Hosting, red.), så vi har tid til at finde et nyt navn og en ny identitet. Og det er vi gået i gang med som del af vores rebranding," siger adm. direktør i TDC Hosting, Allan Jakobsen, til Computerworld.

Planen er at relancere selskabet under et nyt navn og brand, men præcis hvornår det sker, ønsker Allan Jakobsen ikke at løfte sløret for.

Selvom TDC Hosting har fået ny ejer, vil selskabet ifølge direktøren holde fast i sin eksisterende strategi som en hybrid cloud-udbyder. Fremtiden står på vækst for det kapitalfondsejede selskab, og det ligger ifølge direktøren ikke umiddelbart i kortene, at TDC Hosting skal trimmes eller igennem nedskæringer.

Langt færre datacentre på globalt plan 

Dansk it-selskab opnår gennembrud på svært kinesisk marked 

Mere fra ITWatch

Lunar afviser at være en forbrugslånsbank

Lunars køb af svensk udlånsvirksomhed har formegentlig været en væsentlig faktor i den toplinjefremgang, den digitale bank kunne fremvise ved halvåret, mener tidligere SEB-analytiker og nuværende finanskommentator hos Børsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs