ITWatch

Telmore anklager konkurrent for plagiat

Teleselskabet Telmore går nu i direkte konfrontation med Plenti og anklager konkurrenten for at kopiere Telmores koncept inden for underholdningsabonnementer.

Telmores adm. direktør, Jens Grønlund Nielsen, anklager nu Plenti for at kopiere koncept | Foto: PR/Telmore

Den hårde konkurrence på telemarkedet får nu to af lavprisaktørerne til at gå direkte i kødet på hinanden. Telmore og Plenti satser begge to på såkaldte underholdningsabonnementer, hvor Telmore anklager Plenti for at plagiere sit tilbud.

Det skriver Børsen i dag.

"Plenti forsøger i høj grad at kopiere vores koncept," udtaler Jens Grønlund Nielsen, adm. direktør i Telmore, til avisen. Han mener, at Plentis tilbud læner sig for meget op ad Telmores ved også at tilbyde kunderne eksterne tilbud og platforme i underholdningsabonnementet.

Plentis ene stifter, Peter Mægbæk, svarer igen i avisen - og påpeger, at han har været i stand til at tiltrække flere kunder og få større succes end Telmore, som han anklager for at have "stået stille i flere år".

Telmores direktør mener dog, ikke overraskende , at hans koncept er stærkere end konkurrentens.

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs